Ons team

Hannelore Drappier

Hannelore Drappier werd geboren in 1972 en woont bij de praktijk. Na haar secundair, volgde ze de opleiding kinesitherapie aan de universiteit in Leuven, gevolgd door een specialisatiejaar in de manuele therapie aan dezelfde universiteit. Na haar studies werkte ze eerst een aantal maanden in Duitsland, om daarna voor 2 jaar naar West Palm Beach (Florida, USA) te vertrekken. Na haar thuiskomst werkte ze gedurende 8 jaar mee in de groepspraktijk van Dedrie Frieda te Zonnebeke.

Op 1 september 2006, toen haar oudste zoon met de eerste kleuterklas startte, begon ze uiteindelijk met de uitbouw van een eigen praktijk bij haar thuis. Daar is ze van maandag tot vrijdag van 8u30 's morgens aanwezig.

Naast de praktijk verdeelt ze haar aandacht over haar 3 zonen. Verder geniet ze van te lezen, wat in de tuin te werken of creatief bezig te zijn.

Ondernemingsnummer: BE0815556303
Afgestudeerd als licentiate in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1994.
Lid van de beroepsvereniging Axxon Belgium, Imperiastraat 16, 1930 Zaventem

Jolien Lannoye

Jolien is geboren in 1993 en groeide samen met een oudere zus op in Merkem.

In 2016 studeerde ze af aan de Universiteit van Gent als 'Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie' met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen.

Sinds september startte ze als zelfstandig kinesitherapeute in de praktijk van Hannelore. Daar werkt ze 3 namiddagen in de week, de maandag, woensdag en vrijdag. Ze combineert deze job met het deeltijds werken als kinesitherapeute in het zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken.

Verder volgt deze bezige bij ook nog de postgraduaatsopleiding manuele therapie aan de Universiteit van Gent. Naast het werken en studeren probeert ze nog wat tijd vrij te houden voor haar grote hobby: paardrijden.

Ondernemingsnummer: BE0660618894
Afgestudeerd als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit Gent in 2016.
Geen lid van een beroepsvereniging.

Pieter Lins

Pieter is geboren in 1994 en woont ondertussen 24 jaar in Poperinge.

Na 5 jaar studeren en amuseren behaalde hij zijn 'Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie' aan de UGent met afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Ondertussen volgt hij de postgraduaatsopleiding Manuele Therapie aan de UGent.

In december voegde hij zich bij het team van Hannelore waar je hem op dinsdagnamiddag en donderdagvoormiddag kan vinden. Daarnaast werkt hij ook nog in een praktijk in Roesbrugge en Zonnebeke.

Vrije tijd wordt vooral ingevuld met de vrienden, uitstapjes met de vriendin en sporten als het weer en de goesting het toelaten.

Ondernemingsnummer: BE0737338471
Afgestudeerd als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit Gent in 2018.
Lid van de beroepsvereniging Axxon Belgium, Imperiastraat 16, 1930 Zaventem