Weetjes

Stage

Van 26/11 tot 21/12 komt Liesbeth Vanhaverbeke bij ons stage lopen. Liesbeth studeert in Leuven en zit in haar 2de master kinesitherapie. Zo goed als klaar met haar opleiding dus. We hopen dat ze veel kan bijleren bij ons en vinden het fijn om zo te kunnen bijdragen aan haar vorming!

Patiƫntenbevraging

Een heel grote merci aan alle patiënten die tijd wilden vrij maken om de online enquête in te vullen. Via deze enquête kregen we uw mening over verschillende aspecten van de verleende zorg en kunnen we de kwaliteit ervan nog proberen te verbeteren. Uw mening telt!

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie blijft de praktijk open. We nemen elk om de beurt een paar weken verlof. Gelieve op tijd uw afspraken vast te leggen. We proberen iedereen in de mate van het mogelijke op de agenda te zetten.

Allemaal naaldjes

  • Bij 'dry needling' wordt er met een holle naald in een trigger point (pijnpunt, spierknobbel) van een spier geprikt. Door deze korte prik gaat de spier snel ontspannen en komen er ook pijnstillende stoffen vrij. Sara past deze techniek al toe in de praktijk. Jolien is ingeschreven om de opleiding te volgen in 2018.
  • Bij PTNS wordt er met een naald geprikt ter hoogte van de enkel. Na het plaatsen van de naald blijf je een half uurtje liggen terwijl er een stroomvorm door de naald gestuurd wordt. Deze techniek brengt vaak verbetering bij hardnekkige bekkenbodem problemen. In tegenstelling tot het nemen van medicatie kent ze bovendien geen neveneffecten. Ik volgde een opleiding in Gent om de techniek aan te leren en pas het nu toe in de praktijk. De resultaten zijn veelbelovend...

Eindelijk!

Na een lange voorbereiding zijn we vanaf nu ook 'online' te vinden! Joepie!